Αρχική | ΔΗΛΩΣΕΙΣ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ | Θέση ΔΗΣΥ για εκλογές στην Ελλάδα

Θέση ΔΗΣΥ για εκλογές στην Ελλάδα

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Θέση ΔΗΣΥ για εκλογές στην ΕλλάδαΗ λαϊκή ετυμηγορία είναι απόλυτα σεβαστή και στην περίπτωση της Ελλάδας εκφράζει, μαζί με την πρωτόγνωρη αποχή, τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει ο ελληνικός λαός.

Σήμερα, την επομένη των εκλογών, το αγωνιώδες ζητούμενο είναι ο σχηματισμός μιας ισχυρής και αξιόπιστης διακυβέρνησης του τόπου, που με όπλο τη λαϊκή ετυμηγορία, θα δημιουργήσει τις προοπτικές βελτίωσης της κατάστασης και ανάπτυξης της οικονομίας.

Παρακολουθούμε με αγωνία τις προσπάθειες σχηματισμού κυβέρνησης και ευελπιστούμε ότι οι σοβαρές και συγκροτημένες πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα θα επιδείξουν το απαιτούμενο αίσθημα ευθύνης για το σχηματισμό μιας ισχυρής κυβέρνησης. Την έχει ανάγκη η Ελλάδα, αλλά και η Κύπρος, η οποία προσβλέπει σε μια ισχυρή ελληνική κυβέρνηση, που με αξιοπιστία θα ασκεί το ρόλο της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην περιοχή, αλλά και στο κυπριακό.

Όλοι συνειδητοποιούμε τους σοβαρούς και μεγάλους κινδύνους που ελλοχεύουν εάν αντί της σταθερότητας, στην Ελλάδα επικρατήσει η αστάθεια.

Share on: Post on FacebookFacebook Add to your del.icio.usdel.icio.us Digg this storyDigg StumbleUponStumbleUpon TwitterTwitter
  • Αποστολή άρθρου Αποστολή άρθρου
  • Εμφάνιση εκτύπωσης Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Προβολη ως Plain Text Προβολη ως Plain Text
Share on: Post on FacebookFacebook Add to your del.icio.usdel.icio.us Digg this storyDigg StumbleUponStumbleUpon TwitterTwitter

Λέξεις κλειδιά για το άρθρο:

Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο

3.00