Γραφείο Τύπου

Γραπτή απάντηση του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλου στο ΑΚΕΛ
07-Jul-13 11:42
Κατανοούμε τη δυσκολία του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια και του ΑΚΕΛ να υπερασπιστούν μια πλήρως αποτυχημένη διακυβέρνηση που συσσώρευσε στη χώρα και το λαό μας πρωτοφανή οικονομικά δεινά.
Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Χρήστου Στυλιανίδη
06-Jul-13 11:44
Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ όταν βρεθεί ενώπιον κομματικού ακροατηρίου, όπως χθες βράδυ στο Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ, αποστασιοποιείται από την ιστορική αλήθεια. Και η αλήθεια είναι ότι τα απανωτά και αψυχολόγητα «όχι» της προηγούμενης πενταετούς διακυβέρνησης Δ. Χριστόφια - ΑΚΕΛ, προερχόμενα από ιδεολογικές εμμονές και αγκυλώσεις, έφεραν τον τόπο στα όρια της άτακτης χρεοκοπίας και της ολοκληρωτικής καταστροφής. Ευτυχώς, έγινε η αλλαγή στη διακυβέρνηση υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη και η χώρα διεσώθη από την άτακτη χρεοκοπία και τώρα πλέον πορεύεται το δύσκολο δρόμο της ομαλοποίησης και ανάκαμψης της οικονομίας. Επιτέλους, το ΑΚΕΛ ας αποφασίσει αν θα συνεχίσει με την ίδια φιλοσοφίας της προηγούμενης πενταετίας που έβαλε τη σφραγίδα της στην οικονομική τραγωδία του τόπου, ή αν θα μπει στο δρόμο της ευρείας συναντίληψης, για μια νέα αρχή μακριά από δογματισμούς και αντιπολιτευτικές εμμονές. Εμείς, ως Κυβέρνηση, επιμένουμε στη συναίνεση παρʼ όλες τις ιδεολογικές διαφορές. Θα συνεχίσουμε να τείνουμε χείρα συνεργασίας.
Ικανοποίηση για τις επαφές στο Παρίσι
13-Jun-13 14:25
Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα των επαφών του στο Παρίσι, όπου πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη εργασίας, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προήδρευσε συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου
05-Jun-13 14:05
Αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου
Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με το ΓΓ του ΑΚΕΛ
05-Jun-13 10:50
Σε ένα πάρα πολύ καλό κλίμα αλληλοκατανόησης και συνεννόησης διεξήχθη η συνάντηση που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ κ. Αντρο Κυπριανού είπε σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προήδρευσε συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου
27-May-13 13:47
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.
Δικαίωμα του Προέδρου η επιλογή συνεργατών του
24-Apr-13 18:02
Η σύσταση της ομάδας των συνεργατών του Προέδρου της Δημοκρατίας συνιστά εκ των ων ουκ άνευ δικαίωμα του εκάστοτε Προέδρου της Δημοκρατίας και η επιλογή τους ποτέ δεν αντιμετωπίστηκε από οποιονδήποτε ως «διορισμός ημετέρων», όπως σήμερα συμβαίνει με το ΑΚΕΛ. Είναι αδόκιμη η θεωρία του ΑΚΕΛ, οι συνεργάτες του Προέδρου της Δημοκρατίας να μην ορίζονται με κριτήρια του ιδίου του Προέδρου, αλλά των όποιων άλλων.
Η Κυβέρνηση καταθέτει νομοσχέδιο στην Βουλή για την φορολογία ακίνητης περιουσίας
24-Apr-13 17:58
Για να εκταμιευτεί η πρώτη δόση της δανειακής σύμβασης θα πρέπει να ψηφιστεί νομοσχέδιο που αφορά στην αύξηση της φορολογίας για την ακίνητη ιδιοκτησία και μάλιστα με συγκεκριμένους αριθμούς : 75 εκ. ευρώ επιπλέον από ό,τι πάρθηκε τον προηγούμενο χρόνο
Το Υπουργικό αποφάσισε σύσταση Ενιαίου Μηχανισμού Διαχείρισης και Παρακολούθησης Μνημονίου
24-Apr-13 17:11
Το Υπουργικό Συμβούλιο σήμερα ενέκρινε τη δανειακή σύμβαση και το Μνημόνιο που προωθούνται στη Βουλή με στόχο την προκαταρκτική συζήτηση στις Επιτροπές της Βουλής, όπως ορίζουν τα θέσμια και οι Κανονισμοί της Σώματος, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης
Γραπτή δήλωση του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλου
24-Apr-13 13:13
Δεν έγινε καμιά αναφορά και δεν θα μπορούσε να γίνει σε θέμα που αφορά την άσκηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας από τον Αμερικανό Πρέσβη κατά τη συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Showing 1 - 10 of 113 Articles | Page 1 of 12

< Previous 123456789101112 Next >