Ανακοινώσεις

Αξιολόγηση εφαρμογής του προγράμματος στήριξης
02-Aug-13 14:40
Δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας
Εξαγγελία Περιγράμματος μεταρρύθμισης του συστήματος πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης
26-Jul-13 13:39
Όλοι γνωρίζουμε ότι η χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με μια άνευ προηγουμένου οικονομική κρίση. Μια κρίση με οδυνηρές συνέπειες στην κοινωνία.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, κ. ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
12-Jul-13 17:57
Θεωρώ σημαντική τη σημερινή ημέρα αφού από την ανάληψη των καθηκόντων μου είναι η πρώτη φορά που έχουμε μία απ΄ ευθείας επαφή.
Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στα εγκαίνια του Θεραπευτικού Κέντρου Παιδιών Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού "Στέλλα Σουλιώτη"
07-Jul-13 12:54
Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την πρόσκλησή σας να παραστώ και να τελέσω τα εγκαίνια του Θεραπευτικού Κέντρου Παιδιών, «Στέλλας Σουλιώτη», πρώην Θεραπευτικού Κέντρου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών
05-Jul-13 11:45
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο. Μετά τη συνάντηση, ο κ. Βενιζέλος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη μάς συνδέει μακρά, ειλικρινής φιλία και είχαμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε σήμερα μια συζήτηση που κάνουμε επί χρόνια για την πορεία του εθνικού θέματος, για την κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή, για την οικονομική κρίση - διότι αυτό είναι που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή ως κοινωνίες, ως λαούς, ως ΕΕ, αλλά και διότι η οικονομική κρίση εκ των πραγμάτων επηρεάζει και την εξωτερική πολιτική. Οφείλουμε να δηλώσουμε - και η Ελληνική Δημοκρατία, αλλά το ίδιο φυσικά είμαι βέβαιος και η Κυπριακή Δημοκρατία - ότι η οικονομική κρίση δεν πρόκειται να κάμψει σε τίποτα τα αντανακλαστικά μας και τις προτεραιότητες μας σε σχέση με την εξωτερική πολική, την προστασία της εθνικής ακεραιότητας και, γενικότερα, των εθνικών κυριαρχικών συμφερόντων. Εχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία να αξιοποιήσουμε τους φυσικούς μας πόρους, να κρατάμε ενεργά τα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματά μας που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο και να έχουμε πλήρη αντίληψη των συσχετισμών που αλλάζουν διαρκώς, διότι η περιοχή γεννά νέα προβλήματα, αλλά και νέες ευκαιρίες».
Σειρά φορολογικών ελαφρύνσεων - Πρόσθετα μέτρα για επανεκκίνηση της Οικονομίας
19-Jun-13 19:38
Θέλω με έμφαση να τονίσω την αποφασιστικότητα και τη βούληση της Κυβέρνησης για προώθηση πολιτικών ανάδειξης της Κύπρου ως ενός αξιόπιστου περιφερειακού κέντρου παροχής υπηρεσιών και που θα υποβοηθήσουν τις προσπάθειες μας για επάνοδο στην ανάπτυξη.

Showing 1 - 6 of 87 Articles | Page 1 of 15